Het hart van Vitalis Tuinen klopt voortaan in Wuustwezel

Auteur: 
Redactie
< >
Tuinaanlegbedrijf Vitalis verhuist van Brasschaat naar Wuustwezel
Hoofdkantoor tuinaanlegbedrijf Vitalis verhuist van Brasschaat naar Wuustwezel
<
Tuinaanlegbedrijf Vitalis verhuist van Brasschaat naar WuustwezelHoofdkantoor tuinaanlegbedrijf Vitalis verhuist van Brasschaat naar Wuustwezel
>

Vitalis Tuinen bracht zijn hoofdkwartier onder in een nieuw bedrijfsgebouw aan de Nijverheidsstraat in Wuustwezel. Voorheen bevond zich dat nog aan de Lage Kaart in Brasschaat. Door deze verhuis bundelt het tuinaanlegbedrijf alle afdelingen binnen dezelfde gemeente. Ondertussen loopt de Vitalis summer store in Knokke.

Tuinen ontwerpen en aanleggen én beleven

De voorbije jaren is Vitalis Tuinen zijn activiteiten veel meer gaan diversifiëren. Tuinen ontwerpen, aanleggen en het onderhoud ervan blijven uiteraard de kernactiviteiten. Maar dit alles gebeurt veel meer vanuit een filosofische benadering. Vitalis wil in de eerste plaats tuinen creëren die zorgen voor meer beleving en meer kwaliteit voor de bewoners. Op de site in Gooreind Wuustzezel is naast de ontwerpafdeling ook de outdoor living store gevestigd met een ruim assortiment buitenmeubelen en -accessoires.

Privétuinen, daktuinen en semipublieke tuinen

Naast privétuinen realiseert Vitalis ook exclusieve daktuinen en semipublieke tuinen voor gemeenschappelijke woonprojecten. Grote tuinpartijen voor bedrijventerreinen behoren ook tot de mogelijkheden. Extra beleving in een rusthuistuin bijvoorbeeld kan onder meer met een bloemenwandeling, schapen en een waterpartij.

Summer store Vitalis Knokke

Het tuinbedrijf is actief in heel Vlaanderen met sporadisch ook projecten in Luxemburg en Namen. Van april tot september loopt de succesvolle summer store van Vitalis in Knokke.

Vitalis Wuustwezel: elektrische fietsen voor woon-werkverkeer

Het nieuwe bedrijfsgebouw van Vitalis in Wuustwezel staat op een perceel van 3.100 m² en omvat een magazijn (740 m²) en kantoren (330 m²). Hier beschikt het tuinbedrijf ook over een eigen atelier en hersteldienst. Voor de 26 vaste medewerkers (waarvan 20 arbeiders) zijn er gratis elektrische fietsen voor hun woon-werkverkeer beschikbaar.

Gezellige drink in het Vitaliscafé

“Het welzijn van onze medewerkers is heel belangrijk. Naast de elektrische fietsen sluiten we een maal per maand de vrijdagnamiddag af met een gezellige drink aan de toog in het Vitaliscafé”, besluit zaakvoerder Kristof van den Bouwhuysen enthousiast.