Met een betrouwbare renovatiepartner in zee? JFC voert uit en denkt mee!

Auteur: 
Redactie
< >

Na 20 jaar ervaring als vakman in loondienst besloot Jakup om zijn eigen bouwbedrijf op te richten in zijn thuishaven Gent. Wat begon als een kleine vader-zoononderneming, groeide al snel uit tot een heus familiebedrijf waar acht vaste werknemers vakmanschap en precisie hoog in het vaandel dragen. Het vaste team van JFC bvba kan rekenen op de betrouwbare bijstand van bijkomende werkmannen om de snelheid en punctualiteit van de projecten te garanderen. Hebt u een grote, kleine, zware of lichte klus? Vergeet vooral niet om prijs te vragen bij JFC bvba.

Dat Belgen een baksteen in de maag hebben, is algemeen bekend. We hechten heel veel belang aan een mooie en moderne woning die beantwoordt aan onze hoge eisen.
Renoveren is voor velen dé oplossing om van een huis ook echt een thuis te maken. Helaas krijgt die baksteen in de maag vaak het gezelschap van een stevige knoop: veel verbouwingen verlopen allesbehalve vlekkeloos, met de nodige irritatie en frustratie als gevolg. Met een correcte partner in zee gaan, is een eerste en belangrijke stap. Door voor JFC te kiezen, zal u tijd noch geduld verliezen: na onderling overleg volgen papieren afspraken en JFC staat erop om die waar te maken.

Letterlijk van a tot z: van allereerste advies tot zoektocht naar de finishing touch

Met meer dan 20 jaar ervaring is Jakup de geknipte man om uw verbouwingsplannen te evalueren en ze na advies en bijsturing ook te realiseren. Bij JFC is ‘totaalrenovatie’ geen hol woord: Jakup en zijn team garanderen een onberispelijke opvolging en een uitstekende uitvoering tijdens het hele proces.

Voor er wordt overgegaan tot de daad, wordt er eerst grondig gepraat: JFC luistert in de eerste plaats aandachtig naar de wensen en mogelijkheden van elke klant. In onderling overleg kan JFC die wensen optimaal bijsturen. Door zaken te visualiseren kan JFC prille plannen ook echt concretiseren: Jakup gaat met de bouwheer mee naar de winkel, waardoor die laatste een echt beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden en hun voor-en nadelen. Dat kan gaan van de keuze van een deur tot het juiste kleurtje voor het interieur. Zodra Jakup en zijn team alles weten, begint het rekenen en het meten.Met een gedetailleerde en betrouwbare offerte op maat  zorgt JFC ervoor dat u niet plots voor een onaangename verrassing staat!

Consequent én efficiënt. Gevolg? Iedereen content!

Klanttevredenheid is het stokpaardje van JFC. Het bouwbedrijf slaagt er niet alleen in om prachtige verbouwingen te realiseren, maar staat er ook op om een stressloos en vlot verloop te garanderen. Door te focussen op één opdracht, zorgt JFC voor een onberispelijke opvolging en opeenvolging van de werkzaamheden.
JFC probeert de afspraken over timing en prijs steeds te valideren én op een zo kort mogelijke tijd topkwaliteit te garanderen. Omdat de klanten dit beamen, kan JFC rekenen op flinke mond-tot-mondreclame.

Alom geprezen, correct geprijsd

JFC werkt niet aan dumpingprijzen, maar gaat er wel prat op om een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Met een afwerking van de bovenste plank krijgt u heel veel ‘waar voor uw frank’.
Droomt u er al een tijdje van om uw droomproject in Oost-of West-Vlaanderen te realiseren? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!

We houden het ook graag proper

Van ons vakmanschap kan je ook genieten indien je onze professionele poetsdienst inschakelt. Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfsgebouw weer helemaal staat te blinken. Zowel voor eenmalige opdrachten als voor maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse onderhoudscontracten kunt u bij ons terecht. Wij staan gekend als een professioneel & efficiënt schoonmaakbedrijf dat perfect poets- en onderhoudswerk levert. In geen tijd maakt JFC bvba uw ruiten en omlijstingen weer glashelder. Wij kunnen desgewenst ook al uw ramen streeploos schoonmaken met osmosewater: dit water is gedemineraliseerd en bevat daardoor geen stoffen meer die vlekken en strepen achterlaten. Reiniging met osmosewater is een veelgebruikte methode voor het reinigen van hooggelegen ramen, een dienst die ook wij met plezier en de nodige expertise verrichten.

Net is gelijk aan huiselijke pret

U kent ongetwijfeld de uitdrukking clean house, happy home. JFC bvba wil dat huiselijke geluk heel graag een handje toesteken. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in schoonmaak voor oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij zorgen ervoor dat nieuwe inwoners of potentiële kopers een kraaknette indruk van hun toekomstige woning krijgen door de volledige ruimte tot in het allerkleinste hoekje te poetsen met de meest adequate producten en materialen. Zo maakt ook u een onberispelijke en professionele indruk op uw businesspartners en bezoekers. Meer nog: dankzij onze poetswerken zorgt u ook voor een gezonde werkomgeving voor uw personeel. U kan ons inschakelen wanneer het u past. Zo bespaart u ook nog eens op vast onderhoudspersoneel.  

Alle diensten met gratis offerte

Gaat het om algemene renovatiewerken, het opknappen van uw badkamer, de herstelling of vernieuwing van een dak, elektriciteit en verlichting, ramen en deuren of centrale verwarming plaatsen? Of wil je na grondige metselwerken een poetsploeg inhuren? Als je een goede start wil nemen, zet je best ‘gratis en vrijblijvende offerte bij JFC bvba’ op je to- dolijstje. En dit is het gsm-nummer dat daarbij hoort: 0478 46 27 86.

Lees meer over JFC