Akoestische belcellen tegen storende bijgeluiden

Auteur: 
Redactie
< >
COUST acoustic lanceert phone booths
phone boots van COUST acoustic
phone boots van COUST acoustic
<
COUST acoustic lanceert phone boothsphone boots van COUST acousticphone boots van COUST acoustic
>

Specialist in ruimteakoestiek COUST acoustic lanceert phone booths: dit zijn belcellen waarin je kan bellen zonder storende bijgeluiden. De combinatie van een open constructie met geluidsabsorptie zorgt ervoor dat je dit in werk- en privéruimten kan gebruiken.

Absorptie van omgevingsgeluid

Het omgevingsgeluid wordt geabsorbeerd door specifiek akoestisch materiaal. Elke zijde van de phone booths heeft een MDF-geluidsstopper aan de achterzijde die het geluid weerkaatst. Hierdoor wordt het geluid niet één, maar twee keer geabsorbeerd, wat zorgt voor een geluidsreductie van 15 dB: de geluidsbron lijkt dan 5 keer verder weg. Bovendien gaat de spraakverstaanbaarheid er sterk op vooruit, zowel voor de beller als de ontvanger.

Werken in een phone booth

Ook de constructie en afwerking is van hoge kwaliteit. De constructie bestaat uit stevige aluminium profielen waarin de unieke vulling wordt geplaatst en de stoffen strak worden ingespannen. Het geheel is met oog voor detail afgewerkt. Binnenin zijn de phone booths telkens voorzien van een stijlvol werkblad.

De COUST box wordt opgehangen aan de muur en biedt een functioneel, stijlvol werkblad. Deze phone booth wordt voornamelijk gebruikt om staand te bellen/te werken.

De COUST booth is een vrijstaande belcel waarin men even kan neerzitten om te bellen/te werken. Hier is aan alle comfort gedacht: een handig werkblad, spotverlichting en een stopcontact. Een extra USB-aansluiting is hier ook mogelijk. Indien gewenst kan het werkblad ook op stahoogte gemonteerd worden.

Bellen in een belcel met spotverlichting

Alle belcellen kunnen volledig volgens de smaak van de klant samengesteld worden en bieden ruime mogelijkheden: er is keuze uit vier profielkleuren en een ruim assortiment stoffen voor de binnen-, buitenwanden en het plafond. De spotverlichting in de COUST booth bestaat bovendien in 2 kleuren, met bijpassende afdekplaatjes voor het stopcontact.

COUST acoustics staat bekend als specialist in ruimteakoestiek, met een productassortiment dat zowel op akoestisch als op esthetisch vlak de kaart van kwaliteit trekt. De firma biedt oplossingen voor galm, gebrek aan gespreksprivacy en storende geluiden in kantoren, woningen, restaurants, zorgcentra, woonhuizen en andere.