Medipolis Eye Center: Optische oplossingen die in het oog springen

Medipolis Eye CenterMedipolis teamMedipolis onthaalMedipolis balieMedipolis operatiezaal

Het oogcentrum Medipolis Eye Center is gespecialiseerd in de preventie en behandeling van oogaandoeningen, afwijkingen en in de chirurgie van het voorste oogsegment. Oogarts Dr. E. Mertens en zijn medewerkers bieden in Wilrijk de beste zorgen.

Behandeling van oogaandoeningen

Dr. Erik L. Mertens richtte in 2009de multidisciplinaire kliniek Medipolis op. Het is vandaag de enige oogkliniek in België met een KIWA-kwaliteitscertificaat. Dr. Mertens kan rekenen op een indrukwekkende staat van dienst. In plaats van tevreden terug te blikken, kijkt hij verwachtingsvol voorwaarts. Ook als specialist wordt hij voortdurend verrast met innovatieve ingrepen en toekomstgerichte technologieën binnen de sector. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ‘het grote publiek’ slechts op de hoogte is van een fractie van de mogelijkheden (kijk op www.zien.be voor de verschillende oogbehandelingen).

Laagdrempelige oogbehandelingen in een privépraktijk

Veel mensen huiveren bij de gedachte dat er aan hun ogen moet ‘gewerkt’ worden. Toch zijn heel wat oogbehandelingen laagdrempelig en geenszins invasief.  Dr Mertens: “De oogheelkunde evolueert net als de plastische chirurgie veel sneller dan de rest van de medische wereld. Dat vertaalt zich in een waaier aan ingrepen met een spectaculaire en snelle verbetering en verwaarloosbare verwikkelingen of last.”

“Voor veel behandelingen kunnen we de typische klinische omgeving ook vervangen door een prettigere privépraktijk, waardoor patiënten meer op hun gemak zijn. Zo kunnen mensen de dag na een cataractingreep al opnieuw plaatsnemen achter het stuur van de wagen en zorgt een lasercorrectie ook voor vliegensvlugge verbetering.”

Medipolis Eye Center

  • Iedereen welkom, van een eenvoudige consultatie tot specifieke behandeling
  • Moderne kliniek
  • Geavanceerde apparatuur en gespecialiseerd team
  • Hoog opgeleide dokters: 3 oogartsen met jarenlange ervaring en vakkennis
  • Spoedgevallen en dringende hulp
  • Mutualiteiten: direct een getuigschrift voor terugbetaling bij het ziekenfonds

Lees ook

Boomsesteenweg 223
2610 Wilrijk – Antwerpen

+32 3 828 29 49
Neem contact op