Met finesse: Marble armbandjes van Vanessa Tugendhaft Joaillerie

Auteur: 
Redactie
< >
<
>

Met haar Identity-geluksbandjes met rode draad wist ontwerpster Vanessa Tugendhaft al bekendheden als Madonna, Meghan Markle en Carla Bruni te verleiden. Met haar nieuwe Marble armbandcollectie ontwerpt Vanessa met een uitgesproken vrouwelijke en kleurrijke stijl.

Marble verwijst naar haar eerste creatie en naar jeugdherinneringen. Marble betekent ‘knikker’. De collectie ontstond tijdens een familievakantie aan de Belgische kust in Knokke. Toen de ontwerpster een namiddag - samen met haar twee dochters - met kralen speelde, was ze gecharmeerd door het idee om een diamant te combineren met een ronde, zeer vrouwelijke vorm op een reeks kleurrijke draadjes.

Armbandjes met een knipoog naar de kindertijd

De creatie verwijst naar haar eerste ontwerp Identity, een geluksbandje met een diamant op een rode draad, die haar merk internationaal bekend maakte. De Marble armband is ook een knipoog naar de kindertijd, naar het kralenspel dat kleine meisjes, die vandaag de dag vrouw zijn geworden, ooit hebben verheerlijkt. “Avec Marble il y a un sentiment de lien, de continuité.”

Marbles zijn armbandjes die we nooit afdoen

De ontwerpster zelf doet haar twee Marble armbandjes, die ze combineert met armbanden uit de andere collecties, nooit af. De collectie bestaat uit een ruime keuze aan felle, klassieke en zelfs fluokleuren om unieke combinaties te maken. De creaties van Vanessa Tugendhaft Joaillerie zijn ontworpen om als een tweede huid te dragen. Marble wordt alleen gedragen of samen met verschillende armbandjes en dit in alle omstandigheden; zelfs onder water en aan zee. De armbandjes zijn verkrijgbaar in drie kralenversies: verguld rosé of geel goud en zilver.

Bijzonder is dat de armbandjes een voor een met de hand geregen zijn zoals de kralen uit onze kindertijd. De Marble armbandjes heeft u voor €150 (zilver) en €160 (verguld) en de ketting voor €390.