Intergem: internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs

Auteur: 
Redactie
< >
internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs: Intergem Beurs

De Academie voor Mineralogie (ACAM) organiseert op zaterdag 16 november  en zondag 17 november 2019 de internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs. Intergem 2019 vindt plaats in het ‘Event Center’ van Kinepolis in Antwerpen.

Door zijn grote verscheidenheid aan mineralen, fossielen, edelstenen, sieraden, kunstvoorwerpen, instrumenten, gereedschap en vakliteratuur zet Intergem 2019 de deuren niet alleen open voor specialisten ter zake. Iedereen die beroepshalve of vanuit liefhebberij met deze tak van de natuurwetenschappen te maken heeft, is welkom. Ook de toevallige bezoeker raakt ongetwijfeld in de ban van de fascinerende wereld van mineralen en juwelen met een pracht aan kleuren en kristalvormen.

Edelstenen laten onderzoeken

Tijdens de beurs kunnen bezoekers gratis hun edelstenen op hun echtheid laten onderzoeken (voor zover men aan de vraag kan voldoen). Kinderen mogen zelf aan de slag bij de demonstraties fossielen prepareren. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan de wedstrijd om een mooi mineraal te winnen.

Meer weten?

Meer informatie: www.acam.be  of via Suzy Hofmans, tel.nr.: 03-569 01 75  of 0496-14 65 03, e-mail: suzy.hofmans@telenet.be en info@acam.be.
Locatie: Kinepolis, Groenendaallaan 394 in Antwerpen. Bereikbaar met tramlijn 6. Gratis parking.