FotoForum Brasschaat speurt naar fotografietalent

Auteur: 
Redactie
< >
FotoForum Brasschaat speurt naar fotografietalent

De 3de editie van FotoForum Brasschaat vindt plaats van 30 mei tot en met 14 juni 2020. De organisatoren gaan op zoek naar nieuw opkomend fotografietalent van alle leeftijden. Deelnemen aan FotoForum Talent kan van 1 november tot en met 15 december 2019.

De 2 vorige edities van FotoForum Brasschaat in 2016 en 2018 konden rekenen op een groeiende belangstelling. De 3de editie zit in de pijplijn voor 2020 en loopt van 30 mei tot en met 14 juni. Het publiek mag zich verwachten aan een goed gevuld programma met meerdere tentoonstellingen op diverse locaties in Brasschaat, lezingen, film, workshops en de wedstrijd FotoForum Talent.

FotoForum Brasschaat 2020 bundelt in totaal een 8-tal exposities op verschillende locaties in de gemeente. Cultuurcentrum Brasschaat organiseert het event in nauwe samenwerking met Lutgard Heyvaerts (mede-initiatiefnemer) en Jeroen Janssens (laureaat FotoForum Talent 2018).

Fototentoonstelling zoekt nieuw talent

FotoForum Talent, de zoektocht naar nieuw en onbekend fotografisch talent, vindt de komende weken al plaats. Er zijn geen beperkingen qua leeftijd. Ook wat de keuze van onderwerp betreft zijn de deelnemers volledig vrij. Het is wel de bedoeling dat er uitsluitend coherente reeksen van beelden worden ingestuurd.

Elke deelnemer moet minstens 5 tot maximum 15 eigen originele foto’s digitaal insturen. Uit alle inzendingen duidt een deskundige jury maximum 10 laureaten aan. Van elke laureaat selecteren de juryleden maximum 5 digitale beelden. FotoForum Brasschaat zorgt voor professionele prints en afwerking van de gekozen beelden. De bekroonde werken worden tijdens FotoForum Brasschaat 2020 van 30 mei tot en met 14 juni 2020 tentoongesteld in de Ruiterhal, Azalealaan 6 in Brasschaat.

Deelnamereglement en inschrijvingsformulier kan je terugvinden op de website www.fotoforumbrasschaat.be.