Een renovatie met een verhaal

Auteur: 
Redactie
< >

Fulya uit Mariakerke liet haar woning renoveren door JFC. Ze kwam terecht bij Jakup nadat haar eerdere renovatieproject onverwacht stopgezet moest worden in moeilijke omstandigheden. “Jakup is een van de mensen die mijn leven gered heeft.”

Renovatiewerken plots onderbroken

Fulya en haar man kochten enkele jaren geleden een huis met de bedoeling het op termijn te renoveren. Eens er opnieuw meer financiële middelen waren, gingen ze in zee met een aannemer. Fuyla werd zwanger en moest thuisblijven. Helaas overleed haar man op jonge leeftijd, toen de renovatie volop bezig was. Omdat Fulya in diepe rouw zat en een kind verwachtte, zette ze de renovatiewerken voor onbepaalde tijd stop.

Advies en steun van JFC

Na verloop van tijd kwam Fulya in contact met Jakup van JFC via de nonkel van haar man. Ze besloot de renovatie weer aan te vatten. Ze zat nog altijd in een zwaar rouwproces, maar ze is Jakup dankbaar voor wat hij gedaan heeft om haar moeilijke situatie als alleenstaande moeder draagbaar te maken. “Hij heeft zich veel beziggehouden met mij. Hij deed echt zijn best, leverde kwaliteit en werkte stipt. Hij is een van de mensen die mijn leven gered heeft.” JFC verbouwde bijna heel het huis: ramen, keuken, elektriciteit,… Alles werd vernieuwd. Jakup luisterde naar de ideeën van Fulya, maar gaf ook advies wanneer dingen beter konden op een andere manier.

De juiste keuze

Bouwen en renoveren, betekent heel veel keuzes maken bij leveranciers. Omdat Fulya nog altijd in rouw was, had ze soms niet de kracht om zelf winkel na winkel af te lopen. “Jakup ging en koos dan in mijn plaats. Hij kwam steeds met goede voorstellen.”

Een goede partner voor renovaties

“Een renovatie is niet altijd eenvoudig. Mijn moeder wou haar huis renoveren en moest steeds achter mensen aanzitten. Maar JFC werkt heel stipt. Daarom heb ik Jakup ook aangeraden bij mijn zus en mijn familie, die ook willen renoveren,” vertelt Fulya.

Intussen is de renovatie bijna klaar. Jakup is bezig nog enkele kleine puntjes af te werken. Ondanks de moeilijke omstandigheden, kijkt Fulya met een goed gevoel terug op het renovatieproject en de samenwerking met Fulya.

Wil ook jij je woning laten renoveren, of heb je hulp nodig bij andere werkzaamheden aan je huis of nieuwbouwproject? Ontdek het ruime aanbod aan diensten van JFC en nodig Jakup en zijn team uit voor een vrijblijvende offerte. Neem alvast contact op via het invulformulier van JFC.