Een renovatie met de puntjes op de i

Auteur: 
Redactie
< >

Soms schuilt renovatiegeluk in een klein hoekje. Of in de juiste zoekterm. Want toen Tufan Ozdimir een renovatiespecialist zocht en de zoektermen ‘renovatie nieuwbouw Gent’ googelde, kwam hij bij JFC en Jacob Fejza terecht. “Een geschenk uit de hemel,” vertelt Tufan.

Dat Belgen een baksteen in de maag hebben, is algemeen bekend. We hechten heel veel belang aan een mooie en moderne woning. Renoveren is voor velen dé oplossing om van hun huis ook echt een thuis te maken.

Maart 2018. Tufan zocht een renovatiespecialist voor zijn woning in Nieuwland in Gent. Het gaat om een huis in een rij van drie die sterk op elkaar gelijken. “Het huis is bijna 200 jaar oud en het verdiende een grondige opknapbeurt. Bouwbedrijf JFC, specialist in nieuwbouw- en renovatieprojecten, heeft me daarbij prima geholpen. Een renovatie met de puntjes op de ‘i’.”

Renovatiespecialist JFC knapte de volledige woning op

Na het goedkeuren van de offerte ging Jacob Fejza en zijn JFC-team aan de slag. Zodra ze alles weten, begint het rekenen, het meten en de voorbereiding: “Enkele dagen voor aanvang van de werken stonden de machines hier al opgesteld.”

Behalve de beschermde voorgevel werd het huis helemaal platgegooid

Jacob Fejza en zijn team zorgden voor de volledige heropbouw van Tufans woning. “JFC legde een nieuw buizennetwerk aan en zorgde voor een nieuw dak en verwarming. Eigenlijk deden ze alles: van het plaatsen van muren tot de aanleg van elektriciteits- en gasleidingen en vloerisolatie.”

“Jacob laat zich omringen door echte vakmensen en ingenieurs en heeft veel ervaring. Tijdens de werkzaamheden heeft hij mijn volledige vertrouwen gewonnen,” voegt Tufan toe.

JFC renoveert en maakt plannen concreet

JFC plaatste ook de gyprocplaten en bepleistering ter voorbereiding van de schilder- en behangwerken. Ook bij de keuze van het interieur kwam JFC op de proppen met ideeën. Door zaken te visualiseren, maakte JFC prille plannen concreet. Jacob ging met Tufan mee naar de winkel, waardoor die laatste een echt beeld kreeg van de verschillende mogelijkheden. Tufan: “Tot in de kleinste hoeken werkt hij zeer nauwkeurig: we keken samen in interieurboeken om de finale keuze te bepalen.”

Jacob heeft oog voor detail. We bespraken de verschillende diktes van de parketvloer en bekeken diverse tegels voor de badkamer. Hij levert topkwaliteit en is vooral luisterbereid. Hij past zijn ideeën aan onze wensen aan.

"Kortom, JFC leverde voor ons 100 procent vakwerk.  Ook mijn vrienden en familie zijn verbaasd over de vlekkeloze uitvoering van de werken. Een aanrader."

Meer weten over JFC?