Zet uw product of dienst in de kijker voor meer dan 2.000.000

Auteur: 
Nicole Verstrepen

Elk jaar lopen er meer dan twee miljoen mensen voor de in het oog springende vitrines in de foyers van Kinepolis Antwerpen. Mensen, die dynamisch zijn, koopkrachtig en receptief voor originele reclameboodschappen. De vitrines van het bioscoopcomplex, die onlangs vernieuwd werden en een optimale verlichting kregen, zijn dan ook ideaal om uw producten of diensten in de kijker te zetten. Kinepolis Antwerpen biedt daarnaast ook tal van andere advertising mogelijkheden. “U beschikt bij Kinepolis Antwerpen over een volledig en doeltreffend marketing- en communicatieplatform waaruit u een programma op maat kan samenstellen”, stelt B2B accountmanager Loan Tran.

De vitrines van Kinepolis Antwerpen bevinden zich in de foyers waar iedereen op weg naar de filmzalen langs komt.
Loan Tran: “In de vitrines kan u uw producten of diensten op een originele manier in de schijnwerpers zetten. De vitrine kan geheel naar uw wensen aangekleed zodat uw product of dienst optimaal en in uw huisstijl wordt gepresenteerd. In een aantal vitrines zijn ook schermen aanwezig zodat u interactief te werk kan gaan en een bedrijfsfilmpje, productspecificaties, of andere informatie kan tonen. De etalages kan u huren op maand- of op jaarbasis. Weet dat Kinepolis elk jaar meer dan twee miljoen bezoekers over de vloer krijgt. Het gaat om een koopkrachtig, dynamische publiek. Dit najaar verwachten we trouwens weer een ijzersterk filmaanbod met kleppers als de nieuwe James Bond ‘Spectre’, de nieuwe Star Wars, de films van FC De Kampioenen, Safety First en nog veel meer, die veel volk zullen lokken.”


Breed aanbod aan advertentiemogelijkheden
Kinepolis Antwerpen biedt een breed aanbod aan advertentiemogelijkheden aan. Zo kan u op de bioscoopschermen voor aanvang van de film uw reclameboodschap tonen, ondersteund door een perfecte beeld- en geluidskwaliteit. 
Loan Tran: “Uw reclamespot kan ook afgespeeld worden in ons intern tv-circuit, meerbepaald op plasma-schermen en monitoren die u terugvindt op alle strategische plaatsen in de bioscoop: aan de kassa’s, in de shops en foyers.”


Sampling en animatie
In Kinepolis Antwerpen kan u ook staaltjes, flyers, kortingsbonnen,… uitdelen. Dit is mogelijk aan de ingang van de bioscoop of bij het verlaten van de zaal. Sampling kan u ook combineren met animatie, dit aan een stand in de foyers, of aan de in- of uitgang van de bioscoop. 


Baches 
Verspreid over de inkomhallen en foyers kan u ook baches plaatsen, doeken in een metalen structuur, waarin uw reclameboodschap duidelijk aan de bioscoopbezoekers getoond wordt. De bache-structuren staan opgesteld op vaste, duidelijk zichtbare plaatsen, ook in de inkomhal. 
Loan Tran: “Aanverwant hieraan zijn de Cinecubes, ruim bemeten kubussen met vier verlichte zijden, zodat uw boodschap rondom rond gezien wordt. Daarnaast kan u ook opteren voor product placement en een stand, auto, of ander product tentoon stellen in de foyers of op de parking.”


Gerichte visibiliteit
Uw reclameboodschap kan ook verschijnen op de zakdoekjes die in de shops van Kinepolis worden uitgedeeld of op de achterzijde van de filmtickets.
Verder kan u Boomerangkaartjes in de displays plaatsen, een poster hangen in het roterende posternetwerk op de parking of in de toiletten en ook de website met maandelijks meer dan 550.000 unieke bezoekers biedt advertentiemogelijkheden. En dan is er nog de sponsoring van een marketingprogramma dat bij uw doelgroep aansluit, zoals Ladies at the Movies, Kids at the Movies, Opera in de Cinema,…    (NV)

Aantrekkelijke relatiegeschenken 
Bioscoopcheques, al dan niet in combinatie met een of meerdere Food & Drink vouchers, vormen een ideaal relatiegeschenk. Bioscoopcheques worden als relatiegeschenk steeds goed onthaald, gezien deze kunnen worden omgeruild voor een film naar keuze. U kan deze aankopen aan een voordelig B2B-tarief en ze zijn heel gemakkelijk online te bestellen via www.kinepolisbusiness.com. Ze zijn personaliseerbaar en in een speciaal filmdoosje ogen ze extra mooi.

Ideale infrastructuur voor al uw events
Met zijn polyvalente ruimtes (Stars Lounge, Hollywoodzaal en Seminar Center) en zijn 24 bioscoopzalen met verschillende capaciteiten (van 186 tot 695 personen) biedt Kinepolis Antwerpen ook de ideale infrastructuur voor al uw kleine en grote bedrijfsevents, al dan niet gecombineerd met verzorgde catering. U kan uw event ook combineren met een film. Daarnaast heeft Kinepolis Antwerpen leuke formules om in (een kleine) groep van een film te genieten.

Kinepolis Antwerpen, 
Groenendaallaan 394, 
2030 Antwerpen, 
T 03 544 36 14, 
F 03 544 36 06, 
b2bantwerpen@kinepolis.com
www.kinepolisbusiness.com