Traiteur & Feesten Brandtfood

Voor een fijne catering van al uw feesten, recepties, events en zakelijke bijeenkomsten

Auteur: 
Nicole Verstrepen

Vers, vers, alles is hier supervers.” Dat komt er spontaan in je op wanneer je de verzorgde buurtsupermarkt Brandtfood in Hove binnenstapt, gerund door Meta Brandt en haar dochter Elke Vangeel, die kunnen rekenen op een team van 23 toegewijde medewerkers. Brandtfood is tevens traiteur en aannemer van feesten en uw aangewezen partner voor al uw privé- en bedrijfsfeesten, events, seminaries, en andere zakelijke bijeenkomsten.

De kleine buurtwinkel die Meta Brandt 27 jaar geleden overnam in Hove is vandaag uitgegroeid tot een ruime, lichte supermarkt met indrukwekkende toonbanken met kraakverse bereide maaltijden, kazen, vlees, vis en fruit en groenten. Drie jaar geleden realiseerden Meta en Elke een grote verbouwing en werden een professionele warme en koude keuken geïnstalleerd, alsook de nodige koelruimtes en opslagplaatsen, waarbij Brandtfood volledig voldoet aan de HACCP-normen en alle andere normvereisten. 

Meta Brandt: “Sinds de verbouwing ligt onze focus nog meer op verse bereidingen. We gebruiken daarbij alleen ingrediënten van topkwaliteit. Voor minder gaan we niet. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor de catering van al hun privé- en bedrijfsfeesten en evenementen, gaande van verzorgde hapjes voor een receptie, over een broodjesmaaltijd, tot een warm en/of koud buffet, een walking dinner of een zittend diner. We zorgen indien gewenst ook voor tafels, stoelen, servies en bestek, alsook voor de aankleding en decoratie van de locatie, voor personeel voor de bediening en eventueel ook voor de opkuis achteraf van de feestlocatie. Zo bent u zelf volledig ontzorgd.

Elke Vangeel:Alles wordt bij ons bereid op grootmoeders wijze, met verse producten, zonder additieven of stabilisatoren. We maken alles zelf, tot de vitello tonato toe. Zalm marineren we in eigen huis, met sesamolie van Migino, een kleinschalig en ambachtelijk producent uit Hove, die ook levert aan gerenommeerde restaurants als het Hof van Cleve en de Schone Van Boskoop. Rundscarpaccio wordt gemarineerd met de walnootolie van Migino. Een flink deel van ons kaasassortiment wordt wekelijk aangekocht op de versmarkt in Rungis, bij Parijs. We kiezen voor kazen die het AOC-keurmerk dragen en in de meest ideale omstandigheden geaffineerd worden bij kleine, ambachtelijke kaasboeren. Voor groenten en fruit hebben we meerdere leveranciers die elk naargelang hun specialiteit en de tijd van het jaar een deel van het assortiment leveren. Onze vleeswaren komen van het gerenommeerde Delidis van de groep Peeters – Govers, waar alle vlees nog eigenhandig wordt uitgebeend en versneden.”

Specialiteiten van Brandtfood zijn de Italiaanse kaas- en charcuterieschotels en de themabuffetten, waaronder het pastabuffet. Het spreekt vanzelf dat Brandtfood rekening houdt met speciale diëten (suikervrij, glutenvrij, 
lactosevrij, vegetarisch,…).    (NV)

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Bent u met de jaarwisseling in het vooruitzicht op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan kan Brandtfood u van dienst zijn met een luxueus verpakte geschenkmand, samengesteld met heerlijke delicatessen volgens uw keuze en budget. Brandtfood is ook ambassadeur van ‘De Zuidrand, dat smaakt’, een toeristisch-economisch streekverband tussen zeven gemeenten uit de zuidrand van Antwerpen, waaronder Hove. Met een ‘De Zuidrand, dat smaakt’-mand geeft u een mand af met typische streekproducten, een geschenk met een verhaal.

Links