Vasco Keukens wordt Vasco Keukens en Interieur

Voor de kwalitatieve totaalinrichting van uw interieur
Auteur: 
Nicole Verstrepen

Wie Vasco hoort, denkt daarbij onmiddellijk aan kwalitatieve keukens en dat is waar Vasco inderdaad bijna 40 jaar voor staat. Minder bekend is dat u bij Vasco ook terecht kan voor de totaalinrichting van uw interieur en daarom heeft Vasco met ‘Keukens en Interieur’ voor een uitbreiding van de naam gekozen. “Vasco is niet alleen uw partner voor uw nieuwe keuken, maar ook voor alle andere interieurinrichting, waaronder dressings, badkamermeubels, bed-ombouwen, barkasten, televisiemeubels, haardkasten, kantoormeubilair,… neem daarbij nog de  stoelen én onze afdeling buitenkeukens, en het plaatje wordt helemaal compleet”, stelt Wim Herrijgers van Vasco Keukens en Interieur.

Het familiebedrijf met toonzalen in Kalmthout en Wilrijk draagt service hoog in het vaandel. Wim Herrijgers: “Stijlvol, modern en strak, landelijk, tijdloos,… alle stijlen zijn mogelijk, en steeds op maat van uw interieur. Onze ontwerpers gaan graag samen met u op zoek naar de juiste elementen en de perfecte verhoudingen. We laten u steeds in alle rust kiezen en een beslissing nemen. Alle keukens en alle andere interieurelementen worden in onze eigen ateliers geproduceerd en we gebruiken steeds de beste materialen, zodat u een leven lang plezier hebt aan uw keuken en interieur.

Ook de voormontage vindt zoveel mogelijk plaats in de eigen ateliers zodat de plaatsing sneller en eenvoudiger is. Wim Herrijgers: “Onze installateurs zijn echte vakmensen. Ze nemen ook graag de aansluitingen voor water, gas en elektriciteit voor hun rekening. Ze laten uw keuken, badkamer en nu ook uw interieur steeds perfect gebruiksklaar achter.”

Eigen lakkerij

Vasco beschikt niet alleen over eigen atelier en werkplaats, maar ook over een eigen lakkerij. Hier worden uw keuken en kasten met kwaliteitslak in de perfecte kleur gespoten. Dit zowel in satijnlak, hoogglanslak, structuurlak,… 
Wim Herrijgers: “Dankzij onze unieke en vernieuwende poederlak (powder coating) werken we uw keuken voortaan nog beter af.  
Die lak is niet alleen krasvaster en beter bestand tegen chemische producten, ze is ook beter voor het milieu én perfect betaalbaar.  Wim Herrijgers: “Voor keukens zijn lichte kleuren nog steeds de trend en vaak wordt ook geopteerd voor greeploze kasten. De lichte kleuren kunnen eventueel gecombineerd worden met een wat aparte kleur of met een houttint.”

Werkbladen en rugpanelen

Ook voor uw werkblad is er een uitgebreide keuze aan materialen. Nieuw is het Dekton werkblad van Silestone. Wim Herrijgers: “Een Dekton werkblad is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken.

Deze worden onder hoge druk en onder hoge temperatuur gebakken. Het is volledig hitte-, kras- en vlekbestendig. U kan er zonder probleem een warme pot opzetten. Het werkblad zal noch verkleuren, noch beschadigd geraken en het is bovendien in verschillende motieven en kleuren verkrijgbaar.”

Tegeltjes in de keuken worden minder gekozen. In de plaats daarvan kiest men voor een rugpaneel in de kleur van het werkblad of van de keukenkasten. Ook glasplaten doen het erg goed.

Nog origineler wordt het als je kiest voor een voorgedrukt paneel waarbij een foto naar keuze op een aluminium plaat geprint wordt. Hierbij kan de klant kiezen tussen bestaande foto’s of kan er een eigen foto gebruikt worden. 

Elektrische toestellen van vier huismerken

Voor de toestellen in de keuken volgt Vasco vier huismerken: Miele,
Electrolux, Atag en Pelgrim. Wim Herrijgers: “Het zijn stuk voor stuk goede, kwaliteitsvolle merken, waarmee Vasco ondertussen een lange werkrelatie heeft opgebouwd en waarin we een hoge graad aan service kunnen bieden. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander merk te kiezen.

(Keuken)stoelen voor ieders budget

In de toonzalen van Vasco vindt u niet alleen een uitgebreide keuze aan keukens en andere interieurontwerpen, er is ook een speciale afdeling waar u een selectie aan stoelen en barkrukken aantreft voor iets budget.

Het Vasco Keukens en Interieur Team

Vasco Keukens en Interieur
Brasschaatsteenweg 290 - 2920 Kalmthout - T 03 666 63 96
Boomsesteenweg 892 - 2610 Wilrijk - T 03 877 09 70

Links