Rreac04: Vakkundige partner voor de aanleg en het onderhoud van je tuin

Rreac04, tuinaanleg Rreac04, tuinonderhoudRreac04Rreac04

Wim Van Osselaer van rreac04 wil van je tuin een paradijs maken dat al je zintuigen prikkelt. Bloemenperken waarin je elk seizoen andere kleuren ziet, verrassende combinaties van materialen, geurige planten, terrassen en meubilair in mooie en duurzame houtsoorten, een mooi gazon of onderhoudsarm grind … Je tuin moet een plek zijn die je uitnodigt om op ontdekking te gaan, vier seizoenen lang.

Alles voor je droomtuin

Rreac04 staat voor ‘reactie’ en ‘architectuur’. Het idee voor het bedrijf ontstond in 2004 en de vennootschap is opgericht in 2006. Je kan een beroep doen op rreac04 voor:

  • Ontwerp en aanleg van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Aanleg van gazon: gras zaaien of graszoden
  • Gras maaien, onderhouden en verluchten
  • Onkruidbestrijding
  • Snoeien van hagen en struiken
  • Bomen snoeien en vellen

Voor Wim Van Osselaer start alles met een afspraak. Hij komt eerst je tuin ter plaatse bekijken om vervolgens een offerte en een plan op maat te maken. Stadstuin, bedrijfstuin of daktuin: elke situatie is uniek, want een tuin leeft. Wim houdt ook steeds rekening met je wensen en je budget. Zo geniet jij optimaal in je tuin.

Persoonlijke aanpak

Rreac04 onderscheidt zich door flexibiliteit, vakkennis en doorzettingsvermogen, maar zeker door de vertrouwensband die het bedrijf opbouwt met klanten. Wim Van Osselaere hecht veel belang aan goede contacten en service, want dat maakt tevreden klanten. Dankzij persoonlijke nazorg ben je er zeker van dat je tuin na aanleg verder groeit volgens jouw wensen. Veel klanten van rreac04 vonden het bedrijf via mond-tot-mondreclame van tevreden klanten: het beste bewijs van de kwaliteit die Wim Van Osselaer telkens weer levert.

Creativiteit

Wim Van Osselaer legt steeds de nodige creativiteit aan de dag om tegemoet te komen aan de wensen van zijn klanten. De ene klant wil graag een tuin met zo weinig mogelijk onderhoud, een andere klant wil graag specifieke elementen en materialen verwerken, nog een andere vraagt speelruimte voor de kinderen, een rustige plek om te lezen en weg te dromen … Rreac04 komt steeds met een elegante en creatieve oplossing, zodat je tuin een plek wordt waarin je kan genieten.

De tuin van je dromen laten aanleggen? Op zoek naar een tuinman die je tuin met zorg onderhoudt? Ontdek de website van rreac04 en contacteer Wim Van Osselaer.

Lees ook

Rreac04

Pastoor van de Wouwerstraat 41
2600 Antwerpen

+32 3 844 23 20
Neem Contact op