JFC Gent: All-in renovatiebedrijf

Na 20 jaar ervaring als vakman in loondienst besloot Jacob Fejza om zijn eigen bouwbedrijf op te richten in zijn thuishaven Gent. Wat begon als een kleine vader-zoononderneming, groeide al snel uit tot een familiebedrijf waar acht vaste werknemers vakmanschap en precisie hoog in het vaandel dragen.

Vast team

Het vaste team van JFC bvba wordt vaak bijgestaan door bijkomende werkmannen om zo de snelheid en punctualiteit van de projecten te garanderen. Een bouwbedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. JFC werkt samen met erkende specialisten (tegelfabrikanten, parketspecialisten, verfgroothandels, gas- en elektriciteit experten, …).

Goed en grondig voorbereiden

Voor er wordt overgegaan tot de daad, wordt er eerst grondig gepraat: JFC luistert in de eerste plaats aandachtig naar de wensen en mogelijkheden van elke klant. In onderling overleg kan JFC die wensen optimaal bijsturen.

Referentieprojecten

Klanttevredenheid is het stokpaardje van JFC. Het bouwbedrijf slaagt er niet alleen in om prachtige verbouwingen te realiseren, maar staat er ook op om een stressloos en vlot verloop te garanderen. Door te focussen op één opdracht, zorgt JFC voor een onberispelijke opvolging en opeenvolging van de werkzaamheden.

Gratis offerte

Gaat het om algemene renovatiewerken, het opknappen van uw badkamer, de herstelling of vernieuwing van een dak, elektriciteit en verlichting, ramen en deuren of centrale verwarming plaatsen? Of wil je na grondige metselwerken een poetsploeg inhuren? Als je een goede start wil nemen, zet je best ‘gratis en vrijblijvende offerte bij JFC bvba’ op je to- dolijstje. En dit is het gsm-nummer dat daarbij hoort: 0478 46 27 86.

Lees ook

Groot-Brittanniëlaan 92, 9000 Gent

+32 (0)478 46 27 86
Neem contact op